Лесто Продукт спечели наградата “Мито Орозов” 

ЛЕСТО ПРОДУКТ с голямо признание!

Усилията на целия екип на ЛЕСТО за внедряване на най-новите технологии и оборудване в областта на металообработката, за извоюване на достойно място сред водещите европейски компании в бранша чрез безупречно качество на предлаганите продукти и услуги, получиха едно от най-ценните признания, с което всяка индустриална компания би се гордяла – приза „Мито Орозов“ 2023 в категория Индустриален подем присъден от Търговско-промишлена палата (ТПП) – Враца.

Наградата е огромна чест за ЛЕСТО, защото всеки в екипа знае кой е Мито Орозов, знае колко именити негови съвременници са произнасяли името му с безкрайно уважение и почит, разбира какво е постигнал той с уменията, труда и дисциплината си за града и за България.

Тази награда е доказателство за всеки един от нас, че посоката в която вървим е вярна. Чрез внедрените и създадени от нас технологични и дигитални подобрения, заедно успяхме не само да подобрим работата си, но и да допринесем за професионалното и личностно развитие на всеки от екипа на ЛЕСТО.

Надяваме се един ден и ние да бъдем пример за бъдещите поколения, така както Мито Орозов е пример за нас.

Благодарим за светлия пример на Мито Орозов!
Благодарим на ТПП Враца, че отличиха нашата работа!