Монтажни дейности

Асемблиране на компоненти и части

Монтаж на компоненти и части по техническа документация под стриктен контрол на качеството и в съответствие с изискванията на стандартите за здравословни и безопасни условия на труд и опазване на околната среда.

Уникални предимства

Какво можем да предложим?

Производствени възможности

Механичен и Електро-монтаж

Монтажът на механични и електрически компоненти се осъществява в продуктово организирани участъци/ работни станции, в които работното оборудването и инструментите са съобразени със специфичните нужди и изисквания на проекта. Ергономията на работното оборудване и инструменти и визуализацията на операциите гарантират оптимално време за изпълнение и високо качество на монтажните дейности.

Лепене и Обмазване / Bonding and Sealing

При изпълнение на лепени съединения, имащи високи или средни изисквания за безопасност в производството на релсови превозни средства, задължително се прилагат изискванията на стандарта DIN 6701-2. В тези случаи лепилните съединения се извършват от сертифицирани монтажници под контрола на сертифицирани специалисти по лепене.

Технологии и машини

Най-модерно оборудване

За да предоставим качествена и професионална услуга, ние се доверяваме на съвременно оборудване, което ни помага да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

  • Модулни системи за LEAN производство
  • Индустриални работни места и монтажни маси
  • Индустриални работни места и монтажни станции
  • Индустриални работни станции и монтажни маси
Стандарти и сертификати

Регламентирана и контролирана работа

Организацията на работа в Лесто Продукт е систематизирана и доказано контролирана, като компанията отговаря на изискванията на редица международни стандарти:

стандарт
1000 ppm

ISO 45001:2018

ISO 9001: 2015

БДС EN ISO 3834-2

ISO 14001:2015

EN 15085-2:2020

DIN № 6701-2

Отзиви от клиенти

Какво говорят клиентите за нас

Надеждност, отзивчивост, точност, активна комуникация и отлично изпълнение. С такива характеристики се бележат отношенията ни с фирма „Лесто Продукт ЕООД“. Радваме се, че имаме такъв партньор, заедно с когото посрещаме предизвикателствата на деня.

Фирма „Лесто Продукт ЕООД“ винаги изпълнява нашата поръчка в срок и оказва техническа помощ при необходимост. Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на Лесто Продукт и занапред, уповавайки се на натрупания им опит, който е гаранция, че заслужават доверието на бъдещите си клиенти.

Ховаг ЕООД
|ㅤСилвена Андонова и Емил Милев

Познавам Лесто Продукт от 2012-та година и бих могъл да нарека компанията „Бялата лястовица в сферата на листовия материал в България“.

В наши дни не се срещат често производствени организации, които нямат служители, фокусирани върху това да им търсят нови клиенти, защото клиентите само намират компанията.

Последователни, организирани, отговорни, коректни, открити и мислещи няколко хода напред в подкрепа на клиента – това са подходящи думи, които олицетворяват работата им през тези вече 10 години, в които ги познавам, и са напълно подкрепени от действията на екипа на Лесто Продукт, ръководен от г-н Гладнишки и г-жа Кънчева.

Мога да споделя, че се възхищавам на това, че изцяло българска компания се развива така последователно и устойчиво във времето и да споделя, че се отнасят професионално към ангажиментите, които поемат. Знаем, че можем да разчитаме на качествено свършена работа от тях, както в обезпечаване на серийни доставки, така и в развитието на нови продукти.

За 7 години съвместна дейност между ЕЙЧ ПИ ТРОНИК РУСЕ ЕООД и Лестно Продукт ЕООД, искам да изкажа нашата благодарност за подкрепата, разбирането и съдействието, които продължаваме да получаваме от тяхна страна.

HPtronic
|ㅤНиколай Недялчев

Клиенти

Свържете се с нас