Висока производителност

Щанцоване

Машините за щанцоване позволяват гъвкава изработка на широк спектър от детайли. Машините, с които Лесто разполага, предоставят възможност не само за щанцоване, но и за формоване на детайли и валцоване на резби – всички тези обработки в една машина. Това свежда производствените времена до минимум и повишава нашата производителност.

Уникални предимства

Какво можем да изпълним?

Производствени възможности

Комбинирана обработка – Щанцоване и Лазерно рязане

Комбинираните машини предлагат всички предимства на щанцовата и лазерната обработка в едно. Независимо дали се произвеждат малки партиди или големи серии от широк спектър от изделия, с комбинираните машини ние постигаме висока ефективност и се справяме и с най-комплексните задачи. Щанцовата глава обработва стандартни контури и формования, а лазерната глава обработва външни и фини вътрешни контури с най-високо качество и прецизност.

Щанцоване

Щанцовата глава може да завърти всеки инструмент във всяка позиция на ъгъла. Иновативните разработки, внедрени в нашето оборудване, като активна матрица, осигуряват изработка на детайли с високо качество. Интелигентните решения за автоматизация понижават натоварването на оператора и повишават производителността.

Технологии и машини

Най-модерно оборудване

За да предоставим качествена и професионална услуга, ние се доверяваме на съвременно оборудване, което ни помага да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти за високо качество на оптимални цени.

Автоматизация SheetMaster, SortMaster, STOPA TOWER Flex

  • Работна площ Ос Х – 3050 мм.
  • Работна площ Ос Y – 1550 мм.
  • Максимална тежест на материала – 280 кг.
  • Максимална сила на щанцоване – 220 kN
  • Максимална дебелина на листа – 8 мм.

Щанцовата машина TruMatiz 2000R предлага операции по щанцоване, формоване, нарязване на резби, релефни печати, маркиране, гравиране, и почистване на заусенъци. TruMatic 2000R е продуктивна универсална машина за изработка на щанцови детайли с най-високо качество.

  • Работна площ Ос Х – 2500 мм.
  • Работна площ Ос Y – 1250 мм.
  • Максимална тежест на материала – 150 кг.
  • Максимална сила на щанцоване – 220 kN
  • Максимална дебелина на листа – 6 мм.
Стандарти и сертификати

Регламентирана и контролирана работа

Организацията на работа в Лесто Продукт е систематизирана и доказано контролирана, като компанията отговаря на изискванията на редица международни стандарти:

стандарт
1000 ppm

ISO 45001:2018

ISO 9001: 2015

БДС EN ISO 3834-2

ISO 14001:2015

EN 15085-2:2020

DIN № 6701-2

Отзиви от клиенти

Какво говорят клиентите за нас

Надеждност, отзивчивост, точност, активна комуникация и отлично изпълнение. С такива характеристики се бележат отношенията ни с фирма „Лесто Продукт ЕООД“. Радваме се, че имаме такъв партньор, заедно с когото посрещаме предизвикателствата на деня.

Фирма „Лесто Продукт ЕООД“ винаги изпълнява нашата поръчка в срок и оказва техническа помощ при необходимост. Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на Лесто Продукт и занапред, уповавайки се на натрупания им опит, който е гаранция, че заслужават доверието на бъдещите си клиенти.

Ховаг ЕООД
|ㅤСилвена Андонова и Емил Милев

Познавам Лесто Продукт от 2012-та година и бих могъл да нарека компанията „Бялата лястовица в сферата на листовия материал в България“.

В наши дни не се срещат често производствени организации, които нямат служители, фокусирани върху това да им търсят нови клиенти, защото клиентите само намират компанията.

Последователни, организирани, отговорни, коректни, открити и мислещи няколко хода напред в подкрепа на клиента – това са подходящи думи, които олицетворяват работата им през тези вече 10 години, в които ги познавам, и са напълно подкрепени от действията на екипа на Лесто Продукт, ръководен от г-н Гладнишки и г-жа Кънчева.

Мога да споделя, че се възхищавам на това, че изцяло българска компания се развива така последователно и устойчиво във времето и да споделя, че се отнасят професионално към ангажиментите, които поемат. Знаем, че можем да разчитаме на качествено свършена работа от тях, както в обезпечаване на серийни доставки, така и в развитието на нови продукти.

За 7 години съвместна дейност между ЕЙЧ ПИ ТРОНИК РУСЕ ЕООД и Лестно Продукт ЕООД, искам да изкажа нашата благодарност за подкрепата, разбирането и съдействието, които продължаваме да получаваме от тяхна страна.

HPtronic
|ㅤНиколай Недялчев

Клиенти

Свържете се с нас