Сърцето на Лесто Продукт

Качество и безкомпромисност на всяка стъпка

Началото на нашата дейност датира от далечната 1993-а година, когато един предприемач и потомствен индустриалец, с визия за бизнеса и развитието на региона, основава малко индустриално предприятие за производство и монтаж на промишлени климатични и хладилни системи. Устремен в целите и мисията си, той влага всичко, за да превърне Лесто Продукт в международно признат и доверен партньор при производството на индустриални метални компоненти.

Днес, компанията се разпростира на площ от 76 000 кв.м., включваща шест производствени халета, административни сгради, помещения за отдих на служителите, фитнес, столова, библиотека и зелени пространства.

Стремежът ни към изключително високо качество и чистота на изработените детайли, гъвкавостта спрямо клиентите, кратките срокове, рентабилните решения и услуги, които предлагаме, ни спечелиха дългогодишни международни партньорства с компании от Западна и Централна Европа. Днес сме утвърдени специалисти с опит в редица индустрии като железопътни транспортни системи, пътно-строителна техника, въздушни компресори, автоматизирани системи за достъп, производствено оборудване и игрални станции.

Пътят ни до тук не беше лесен, но го извървяхме с екип от отдадени професионалисти, които не спряха и за миг да предоставят качеството и надеждността, от които нашите клиенти имат нужда. Развивахме се заедно, стъпка-по-стъпка и отговорихме на изискванията на редица международни стандарти. Заложихме на технологичните иновации, като оборудвахме производството с едни от най-модерните машини. Всички тези малки и големи победи празнувахме заедно. И те ни направиха семейство.

Днес приветстваме младите и енергични хора в това семейство, като се вслушваме във всяка тяхна дума. Защото знаем, че те виждат по-добре бъдещето, мислят по-глобално и знаят, че географското положение не определя възможностите за прогрес и развитие.

Мисия

Безкомпромисното качество, прогресивният екип и доволните клиенти са сред основните двигатели на Лесто Продукт. Стараем да се движим с темповете на развитието на технологиите, а защо не и да сме една крачка пред тях. Печелим доверие и установяваме устойчиви взаимоотношения като предоставяме на нашите клиенти гъвкавост, кратки и точни срокове и решения, надминаващи техните очаквания, а нашите служители се развиват във високотехнологична компания от световна величина.

Визия

Да предоставим на нашите клиенти качествените изделия и на нашите служители – високите технологии, с които те да се чувстват всеки ден все по-близо до бъдещето.

Ценности

 

Ние вярваме, че носещите стълбове на всяка една компания са нейните хора и ценностите, които ги обединяват.

Начинът, по който виждаме света и бъдещето е това, което ни провокира да вървим напред заедно.

Защото знаем, че с упорит труд, безкомпромисно качество и коректно отношение към нашите клиенти, ние можем да променим средата и бизнеса.

Лоялни

Вярваме, че дългосрочните отношения се градят на доверие. Ето защо се стремим да бъдем лоялен партньор за нашите клиенти.

Отговорни

Поетият ангажимент е закон за нас, не само към партньори и клиенти, но и към служителите в компанията.

Прогресивни

Вярваме, че прогресът се води от младите. Ето защо се вслушваме в техните идеи, насърчаваме техните стремежи, усвояваме новите технологии.

Сплотени

Двигателят на всяка една компания е сплотеният екип и ние се стараем да приветстваме всеки нов член, така че бързо да се почувства част от нашето семейство.

Отзиви от клиенти

Какво говорят клиентите за нас

Надеждност, отзивчивост, точност, активна комуникация и отлично изпълнение. С такива характеристики се бележат отношенията ни с фирма „Лесто Продукт ЕООД“. Радваме се, че имаме такъв партньор, заедно с когото посрещаме предизвикателствата на деня.

Фирма „Лесто Продукт ЕООД“ винаги изпълнява нашата поръчка в срок и оказва техническа помощ при необходимост. Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на Лесто Продукт и занапред, уповавайки се на натрупания им опит, който е гаранция, че заслужават доверието на бъдещите си клиенти.

Ховаг ЕООД
|ㅤСилвена Андонова и Емил Милев

Познавам Лесто Продукт от 2012-та година и бих могъл да нарека компанията „Бялата лястовица в сферата на листовия материал в България“.

В наши дни не се срещат често производствени организации, които нямат служители, фокусирани върху това да им търсят нови клиенти, защото клиентите само намират компанията.

Последователни, организирани, отговорни, коректни, открити и мислещи няколко хода напред в подкрепа на клиента – това са подходящи думи, които олицетворяват работата им през тези вече 10 години, в които ги познавам, и са напълно подкрепени от действията на екипа на Лесто Продукт, ръководен от г-н Гладнишки и г-жа Кънчева.

Мога да споделя, че се възхищавам на това, че изцяло българска компания се развива така последователно и устойчиво във времето и да споделя, че се отнасят професионално към ангажиментите, които поемат. Знаем, че можем да разчитаме на качествено свършена работа от тях, както в обезпечаване на серийни доставки, така и в развитието на нови продукти.

За 7 години съвместна дейност между ЕЙЧ ПИ ТРОНИК РУСЕ ЕООД и Лестно Продукт ЕООД, искам да изкажа нашата благодарност за подкрепата, разбирането и съдействието, които продължаваме да получаваме от тяхна страна.

HPtronic
|ㅤНиколай Недялчев

Клиенти

Корпоративна социална отговорност

Мислим за бъдещето

Ние вярваме, че бизнесът има огромна отговорност към заобикалящата го среда. Като компания, която десетилетия се е развивала в един от най-икономически предизвикателните региони в България, осъзнаваме напълно ролята си в това да се борим и са работим за просперитета на и развитието не само на младите, а и на всички покрай нас. Ето защо заставаме активно зад инициативи, с които можем да помогнем за образованието, израстването и просперитета на децата и целия регион.

Грижа за околната среда

Екологочно производство

Лесто Продукт сме отговорно производство както към заобикалящата ни среда, така и към здравето и безопасността по време на работа. Държим на високото качество както на произведените от нас изделия, така и на условията на труд и минимализирането на вредното влияние за природата. За целта производството ни отговаря на международните стандарти за Системи за управление на здравето и безопасността при работа (ISO 45001:2018), Системата за управление на околната среда (ISO 14001:2015) и Системите за управление на качеството (ISO 9001:2015).