Обработка чрез стружкоотнемане

Струговане и Фрезоване

Струговането и фрезоването са сред най-разпространените методи за обработка на метали чрез рязане. Чрез тези обработки разширяваме гамата на предлаганите от нас услуги и добавяме стойност на нашите клиенти, скъсявайки веригата на доставки.

Уникални предимства

pexels-daniel-smyth-10406128 (1)
Какво можем да предложим?

Производствени възможности

Осигуряване крайна завършеност на произвежданите от нас изделия

Чрез произвежданите компоненти на Вертикалния обработващ център от Серията VF на HAAS и Струговия център от Серията ST 10 на HAAS, можем да отговорим на потребностите и изискванията на нашите клиенти за производство и доставка на продукти с максимална степен на завършеност и на конкурентни цени.

Технологии и машини

Най-модерно оборудване

За да предоставим качествена и професионална услуга, ние се доверяваме на съвременно оборудване, което ни помага да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

  • Ход на ос X – 762 mm
  • Ход на ос Y – 406 mm
  • Ход по ос Z – 508 mm
  • Брой инструменти – 20 бр.
  • Максимална скорост на шпиндела – 8100 rpm
  • Ход на ос X – 200 mm
  • Ход по ос Z – 406 mm
  • Максимален обработваем диаметър – 356 mm
  • Максимална скорост на шпиндела – 6000 rpm
Стандарти и сертификати

Регламентирана и контролирана работа

Организацията на работа в Лесто Продукт е систематизирана и доказано контролирана, като компанията отговаря на изискванията на редица международни стандарти:

стандарт
1000 ppm

ISO 45001:2018

ISO 9001: 2015

БДС EN ISO 3834-2

ISO 14001:2015

EN 15085-2:2020

DIN № 6701-2

Отзиви от клиенти

Какво говорят клиентите за нас

Надеждност, отзивчивост, точност, активна комуникация и отлично изпълнение. С такива характеристики се бележат отношенията ни с фирма „Лесто Продукт ЕООД“. Радваме се, че имаме такъв партньор, заедно с когото посрещаме предизвикателствата на деня.

Фирма „Лесто Продукт ЕООД“ винаги изпълнява нашата поръчка в срок и оказва техническа помощ при необходимост. Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на Лесто Продукт и занапред, уповавайки се на натрупания им опит, който е гаранция, че заслужават доверието на бъдещите си клиенти.

Ховаг ЕООД
|ㅤСилвена Андонова и Емил Милев

Познавам Лесто Продукт от 2012-та година и бих могъл да нарека компанията „Бялата лястовица в сферата на листовия материал в България“.

В наши дни не се срещат често производствени организации, които нямат служители, фокусирани върху това да им търсят нови клиенти, защото клиентите само намират компанията.

Последователни, организирани, отговорни, коректни, открити и мислещи няколко хода напред в подкрепа на клиента – това са подходящи думи, които олицетворяват работата им през тези вече 10 години, в които ги познавам, и са напълно подкрепени от действията на екипа на Лесто Продукт, ръководен от г-н Гладнишки и г-жа Кънчева.

Мога да споделя, че се възхищавам на това, че изцяло българска компания се развива така последователно и устойчиво във времето и да споделя, че се отнасят професионално към ангажиментите, които поемат. Знаем, че можем да разчитаме на качествено свършена работа от тях, както в обезпечаване на серийни доставки, така и в развитието на нови продукти.

За 7 години съвместна дейност между ЕЙЧ ПИ ТРОНИК РУСЕ ЕООД и Лестно Продукт ЕООД, искам да изкажа нашата благодарност за подкрепата, разбирането и съдействието, които продължаваме да получаваме от тяхна страна.

HPtronic
|ㅤНиколай Недялчев

Клиенти

Свържете се с нас