Качествен контрол

Контрол на качеството

Контролът на качеството в Лесто Продукт обхваща всички процеси – управленски, основни и поддържащи, както и всички нива на материалния поток. Отдел ”Качествен контрол” е оборудван със съвременна измервателна техника за проверка и контрол на параметрите, както на процесите, така и на произвежданите изделия.

Уникални предимства

Какво можем да предоставим?

Производствени възможности

Сертифициран персонал

Международно сертифицирани инженери по заваряване (IWE).
Сертифицирани изпълнители на заваръчни процеси (Welders).
Международно сертифицирани инженери по лепене и обмазване (EAS).
Международно сертифицирани изпълнители на лепилни съединения (EAB).
Инженер-технолози с опит и доказан професионализъм в управлението и контрола на процесите по предподготовка на повърхности за боядисване.

Дигитални инструменти за мониторинг на качеството

Система за контрол на качеството (QCS) - Paper less дигитален инструмент за достъп до техническа документация, технологични и работни инструкции за всеки произвеждан артикул, на всяка стъпка от производствения процес.

Система за мониторинг параметрите на процеса на ППП - съвместна разбработка на инженери и IT специалисти на компанията и фирмата производител на инсталацията в Цех ППП за пълна проследимост и история на параметрите при боядисване.

Технологии и машини

Най-модерно оборудване

За да предоставим качествена и професионална услуга, ние се доверяваме на съвременно оборудване, което ни помага да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

  • Устойчивост на разтегляне EN ISO 1520
  • Устойчивост на удар EN ISO 1519
  • Съвпадение на цветовете CIE L*a*b*
  • EN ISO 9227 тестове
  • Температурен диапазон до 60ºC
  • Обем 600 литра
  • Обхват – 2,5 м
  • Система за балансиране при нулево преместване TESA TKJ
  • Софтуер за ръчно управление RDS
Стандарти и сертификати

Регламентирана и контролирана работа

Организацията на работа в Лесто Продукт е систематизирана и доказано контролирана, като компанията отговаря на изискванията на редица международни стандарти:

стандарт
1000 ppm

ISO 45001:2018

ISO 9001: 2015

БДС EN ISO 3834-2

ISO 14001:2015

EN 15085-2:2020

DIN № 6701-2

Отзиви от клиенти

Какво говорят клиентите за нас

Надеждност, отзивчивост, точност, активна комуникация и отлично изпълнение. С такива характеристики се бележат отношенията ни с фирма „Лесто Продукт ЕООД“. Радваме се, че имаме такъв партньор, заедно с когото посрещаме предизвикателствата на деня.

Фирма „Лесто Продукт ЕООД“ винаги изпълнява нашата поръчка в срок и оказва техническа помощ при необходимост. Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на Лесто Продукт и занапред, уповавайки се на натрупания им опит, който е гаранция, че заслужават доверието на бъдещите си клиенти.

Ховаг ЕООД
|ㅤСилвена Андонова и Емил Милев

Познавам Лесто Продукт от 2012-та година и бих могъл да нарека компанията „Бялата лястовица в сферата на листовия материал в България“.

В наши дни не се срещат често производствени организации, които нямат служители, фокусирани върху това да им търсят нови клиенти, защото клиентите само намират компанията.

Последователни, организирани, отговорни, коректни, открити и мислещи няколко хода напред в подкрепа на клиента – това са подходящи думи, които олицетворяват работата им през тези вече 10 години, в които ги познавам, и са напълно подкрепени от действията на екипа на Лесто Продукт, ръководен от г-н Гладнишки и г-жа Кънчева.

Мога да споделя, че се възхищавам на това, че изцяло българска компания се развива така последователно и устойчиво във времето и да споделя, че се отнасят професионално към ангажиментите, които поемат. Знаем, че можем да разчитаме на качествено свършена работа от тях, както в обезпечаване на серийни доставки, така и в развитието на нови продукти.

За 7 години съвместна дейност между ЕЙЧ ПИ ТРОНИК РУСЕ ЕООД и Лестно Продукт ЕООД, искам да изкажа нашата благодарност за подкрепата, разбирането и съдействието, които продължаваме да получаваме от тяхна страна.

HPtronic
|ㅤНиколай Недялчев

Клиенти

Свържете се с нас