Завършващи действия

Прахово-полимерно боядисване

Мултиметална инсталация за химическа предподготовка и прахово-полимерно покритие, чрез която постигаме висока корозоустойчвост, както на детайли от алуминий и неръждаема стомана, така и на детайли от въглеродна стомана и цинк. 

Уникални предимства

Какво можем да предоставим?

Производствени възможности

Мултиметална химическа предподготовка

Чрез дванадесетте стъпки на химическа предподготовка, използващи валидирани технологии, за всеки вид метал се постига почистване на изделията за максимално добра адхезия на праховото покритие, като се премахва остатъчната прах от механичната обработка и други замърсявания като масла, соли и т.н.

Едрогабаритни детайли

Размерите на инсталацията и кабините позволяват нанасяне на покритие на детайли с габарити 4.20 х 1.20 х 2.40 м.
Висока товароносимост - до 600 кг. на греда.

Голяма степен на гъвкавост

Придвижването на детайлите се осигурява чрез конвейерна система тип
„Power and Free“.

Автоматична кабина

Оптимизира времето за боядисване и същевременно постига максимално високо качество.

Ръчна кабина

Боядисване на детайли със сложна конфигурация или къси серии в различни цветове.

Технологии и машини

Най-модерно оборудване

За да предоставим качествена и професионална услуга, ние се доверяваме на съвременно оборудване, което ни помага да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

  • Кабини и “Powder Recovery” Системи
  • Система за управление на праховите частици “OptiCenter OC07”
  • Реципрокатори и Оборудване за Автоматизация
  • PLC и Оборудване за Контрол
  • Кабини и “Powder Recovery” Системи
  • PLC и Оборудване за Контрол
Стандарти и сертификати

Регламентирана и контролирана работа

Организацията на работа в Лесто Продукт е систематизирана и доказано контролирана, като компанията отговаря на изискванията на редица международни стандарти:

стандарт
1000 ppm

ISO 45001:2018

ISO 9001: 2015

БДС EN ISO 3834-2

ISO 14001:2015

EN 15085-2:2020

DIN № 6701-2

Отзиви от клиенти

Какво говорят клиентите за нас

Надеждност, отзивчивост, точност, активна комуникация и отлично изпълнение. С такива характеристики се бележат отношенията ни с фирма „Лесто Продукт ЕООД“. Радваме се, че имаме такъв партньор, заедно с когото посрещаме предизвикателствата на деня.

Фирма „Лесто Продукт ЕООД“ винаги изпълнява нашата поръчка в срок и оказва техническа помощ при необходимост. Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на Лесто Продукт и занапред, уповавайки се на натрупания им опит, който е гаранция, че заслужават доверието на бъдещите си клиенти.

Ховаг ЕООД
|ㅤСилвена Андонова и Емил Милев

Познавам Лесто Продукт от 2012-та година и бих могъл да нарека компанията „Бялата лястовица в сферата на листовия материал в България“.

В наши дни не се срещат често производствени организации, които нямат служители, фокусирани върху това да им търсят нови клиенти, защото клиентите само намират компанията.

Последователни, организирани, отговорни, коректни, открити и мислещи няколко хода напред в подкрепа на клиента – това са подходящи думи, които олицетворяват работата им през тези вече 10 години, в които ги познавам, и са напълно подкрепени от действията на екипа на Лесто Продукт, ръководен от г-н Гладнишки и г-жа Кънчева.

Мога да споделя, че се възхищавам на това, че изцяло българска компания се развива така последователно и устойчиво във времето и да споделя, че се отнасят професионално към ангажиментите, които поемат. Знаем, че можем да разчитаме на качествено свършена работа от тях, както в обезпечаване на серийни доставки, така и в развитието на нови продукти.

За 7 години съвместна дейност между ЕЙЧ ПИ ТРОНИК РУСЕ ЕООД и Лестно Продукт ЕООД, искам да изкажа нашата благодарност за подкрепата, разбирането и съдействието, които продължаваме да получаваме от тяхна страна.

HPtronic
|ㅤНиколай Недялчев

Клиенти

Свържете се с нас